Marquee
    S.C.PANZOOTRAS S.R.L. a luat fiinta in anul 1991 ca o mica brutarie .Treptat datorita evolutiei pozitive pe piata comerciala a produselor de panificatie s-a facut o prima modernizare prin inlocuirea utilajelor tehnologice . 
    Cifra de afaceri  a societatii a inregistrat ulterior   o modificare ascendenta de la an la an , obtinand rezultate foarte  bune , reflectate in dezvoltarea societatii in ansambul .
    In anul 2007 s-a construit o noua  fabrica de paine la nivelul cerintelor europene si s-au achizitionat noi utilaje tehnologice de mare performanta ceea ce a dus la imbunatatirea semnificativa a calitatii produselor .Unitatea de fabricatie se afla la 5 km de Targu Mures .
    Societatea fabrica diferite sortimente de paine ( Paine alba , Paine Neagra , Paine Graham , Paine traditional traneasca, produse  de panificatie ( cornuri simple , cornuri Ardelenesti , etc. ,poduse. de patiserie ( croissante cu diferite umputuri , saleuri etc) si pesmet . Piata de desfacere este in judetele Mures , Cluj si   Bistrita  .

ISO 22000 implementat in 2005 da garantie clientilor asupra sigurantei si calitatii produselor fabricate . 
.
    STANDARDUL ISO 22000:2005/HACCP Sistem de management al Sigurantei Alimentului - SMSA - cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar
Originea conceptului HACCP se afla in anii 1960 si a fost realizata de NASA (Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu). Forma cunoscuta astazi dateaza din 1971 cand, la Conferinta Nationala pentru Protectia Alimentelor, au fost combinate pentru prima data conceptul de evaluare a riscului cu cel de control in puncte critice.
  Prima firma care a folosit sistemul HACCP a fost PILLSBURY, pentru fabricarea de alimente sigure destinate programului spatial.
Pe parcursul anilor sistemul a fost adoptat de multi procesatori din industria alimentara precum si de numeroase guverne.ISO 22000 este primul standard care poate fi folosit de catre toti cei care fac parte din lantul alimentar de la producator la consumator.Acest Standard International stabileste cerinte pentru operarea Sistemului de Management al Sigurangei Alimentului (sistemul FSM - food standard management) care integreaza intr-o maniera interactiva Analiza Riscurilor.
2015  Design by Eng.ec.FLORIN GEORGESCU (CLOANTA)  All Rights reserved